Știm că, mai ales in această perioadă, este foarte important să utilizezi cât mai eficient resursele de care dispune compania ta. Orice cheltuială trebuie monitorizată atent si de multe ori nu e tocmai ușor să faci față avalanșei de întrebări adresate de “omul de la financial controlling”.

De asemenea, considerăm că resursele umane reprezintă unul din principalele puncte forte, pe care ar trebui sa se poată baza compania pe care o reprezinți in demersul de a-și atinge obiectivele în cadrul pieței tântă. O echipa bine pregătita profesional, motivată si nu in ultimul rând relaxată este cu siguranță un pas înainte pe drumul către succes.

O altă categorie de persoane cel puțin la fel de inportantă pentru bunul mers al activității pe care o desfășori, o reprezintă clienții tai. Este important sa fii mereu cu un pas înaintea concurenței și să vii în întâmpinarea lor atât cu produse cât și cu servicii conexe atractive.

In acest context, îti oferim o serie de servicii pe care le considerăm potrivite pentru a susține afacerea ta, fără un impact devastator asupra planificării bugetare ba, chiar o potențiala sursă de creștere a cifrei de afaceri în mod direct (pentru o parte din domenii):

  • masaj pe scaun – la biroul tău, exact atunci când ai nevoie. Echipa ta va fi mult mai relaxată și cu siguranță mai productivă după un astfel de program.
  • masaj de relaxare – pentru clienții sălilor de fitness. Orice sportiv, mai mult sau mai puțin profesionist, apreciază cu siguranță un masaj după un antrenament eficient.
  • masaj de relaxare – pentru oaspeții hotelului sau pensiunii pe care o administrezi. Cu siguranță îți dorești să revină;…te putem ajuta in acest demers.
  • masaj de relaxare – pentru clienții locurilor de agrement, in perioada verii. După o zi de plaja, un masaj este cu siguranță binevenit.