Mihai este numele meu, am 40 de ani si in urma cu ceva vreme am renunțat la un job destul de clasic, in favoarea unei pasiuni; recuperarea medicala si terapiile alternative. Am o familie frumoasă, prieteni nu foarte mulți dar vechi, îmi place muzica, natura și nu în ultimul rând, imi plac motocicletele. Eu sunt convins dar, daca si tu crezi ca putem lucra împreuna sau, ar fi benefic pentru apropiații tăi, sunt gata să ajut cu:

programe de recuperare medicală / kinetoterapie…efectuate individual, in condiții civilizate. Putem aborda afecțiuni diverse ale tuturor regiunilor corpului dvs., de natura posturala,  post-traumatică, reumatismală, respiratorie, circulatorie, etc.

proceduri de fizioterapie (electroterapie)…prescrise de medicul de recuperare in cazul durerilor musculare, accidentarilor fizice, bolilor reumatice si diverselor afectiuni ale aparatului locomotor si nu numai.

terapie manuală de reposturare  …pentru o postura corecta a corpului tău, eliminând in același timp eventuale dureri de spate, gat, umeri, picioare, etc. care te sâcâie de ceva vreme … cu siguranța vei fi surprins atât de metoda terapeutică, cât și de rezultate.

masaj medical de recuperare, in cazul unor traumatisme…te pot ajuta sa iți recapeți mobilitatea, tonicitatea musculara si nu in ultimul rând funcționalitatea articulațiilor, atât de necesară chiar si in situații aparent simple.

…un masaj de relaxare înainte sau după o zi grea la birou…știu cum e…am trecut si eu prin asta.

drenaj limfatic manual…recomandat post-operator sau după o perioada de imobilizare. Drenajul limfatic înseamnă de fapt mult mai mult…limfa iți curăță, hrănește, detoxifiază și revitalizează țesuturile / organismul dar, este nevoie să fie pusă în mișcare. Pot ajuta în situații de stază limfatică, limfedem, inflamații ale ganglionilor limfatici, etc.

reflexoterapie plantară…cu siguranța picioarele tale vor fi mulțumite și totodată putem cel puțin ameliora o serie de afecțiuni ale corpului. Stimularea zonelor reflexogene este o terapie cunoscută și practicată sub diverse forme, de secole în Asia; nu cred ca se justifica o enumerare a beneficiilor aici.

…aplicații kinesio taping / bandajare neuromusculară pentru ameliorarea durerii, îmbunătățirea funcției musculare prin reglarea tonusului, susținerea funcției articulare, stimularea sistemului neuro-muscular, etc.

…ședințe de terapie trigger points având ca obiectiv atât eliminarea durerilor, cât și tratarea unor afecțiuni prin inactivarea punctelor trigger aflate la nivelul musculaturii.

Asigur un mediu de lucru plăcut, bun simț, profesionalism, eventual deplasare la domiciliu în unele situații și dotări de calitate (masă pentru masaj și accesorii, uleiuri / creme, saltea terapie, etc.).

In sprijinul celor de mai sus menționez câteva detalii referitor la studii si calificări:

  • Kinetoterapeut – Studii de master – Kinetoterapia in afectiunile locomotorii – Aviz libera practica eliberat de Colegiul Fizioterapeutilo Bucuresti
  • Tehnician maseur – competențe în masaj somatic, reflexoterapie, masaj medical – absolvent Școala de Masaj Dragomir
  • Practicant terapia de reposturare Yumeiho – Gradul 2
  • Competențe în taping – bandajare neuro-musculară proprioceptiva
  • Specializare in terapia trigger points
  • Specializare – osteopatie si tehnici miotensive
  • Specializare – tehnici pentru manipularea fasciala: blading (IASTM), cupping, flossing, taping si fascia rolls

 

 

mdedavdav

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masaj somaticReflexoterapie  Tehnician maseur

Yumeiho grad 2Yumeiho stagiu 1Yumeiho stagiu 2Yumeiho stagiu 3Yumeiho stagiu 4Curs imagistica M1Yumeiho stagiu 5

Prima evadare 2014 Diploma TapingDiploma Trigger